TÉLÉCHARGER IB OLYMPUS GRATUITEMENT

Ajout d’une fonction pour commander l’impression de photos sur les services Photo Print et Photo Book. Olympus heeft de bevoegde autoriteiten op de hoogte gesteld. Fin de la gratuité du logiciel Olympus [ib]? Skype est un logiciel pour appeler d’autres personnes sur leurs ordinateurs ou téléphones. Signaler Commenter la réponse de tibreizh.

Nom: ib olympus
Format: Fichier D’archive
Système d’exploitation: Windows, Mac, Android, iOS
Licence: Usage Personnel Seulement
Taille: 55.96 MBytes

En réponse à la publication de Le Claude datée du novembre 5, Vous y comprenez quelque chose? Onze welgemeende excuses voor dit ongemak. Les téléchargement de pilotes sont gratuits! Signaler Commenter la réponse de fredb. En réponse à la publication de Azo4 datée du novembre 5, Merci d’avoir marqué cette réponse.

Je maakt waarschijnlijk gebruik van Internet Explorer 6. Deze browser is inmiddels verouderd.

Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers:. De officiële Olympus-supportsite voor camera’s en lenzen. Voor een snelle en eenvoudige toegang tot de handleiding van uw product, downloads en online ondersteuning. Mocht u problemen hebben met uw product, dan olympue wij u een snelle en betrouwbare ondersteuning.

Olympus heeft ontdekt dat er een onderdeel ontbreekt in de handleiding van de M. Zuiko Digital ED 8 mm F1.

U kunt nu een bijgewerkte handleiding downloaden van onze pagina Downloads. Olympus doet er alles aan om ervoor te zorgen dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn en dat ze door onze klanten veilig gebruikt kunnen worden.

Als er problemen met een product ontstaan, zullen we deze in detail onderzoeken en relevante bevindingen communiceren zodat we zo snel mogelijk een passende oplossing kunnen bieden. Het kleine aantal camera’s dat al wel binnen Europa is verkocht, kan echter ook last hebben van dit mechanische gebrek. Olympus biedt de gebruikers van deze camera’s dan ook gratis inspectie en onderhoud van hun camera aan.

  TÉLÉCHARGER PILOTE LEXMARK E260 GRATUIT GRATUITEMENT

De klantenservicemedewerkers van Olympus vertellen dan hoe de camera opgestuurd kan worden voor een gratis inspectie. Klanten kunnen ook een olympuus sturen naar camera. U moet dan wel het serienummer van de camera in de e-mail vermelden.

ib olympus

Dit nummer is te vinden aan de onderzijde van de body van de camera. Wij bieden onze oprechte excuses aan voor het eventuele ongemak. De tevredenheid van onze klanten heeft bij ons de hoogste prioriteit en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de producten van Olympus aan de strengste kwaliteitseisen voldoen die onze klanten van ons verwachten.

Zoeterwoude, 21 mei – Vanwege een technisch defect dat een kleine elektrische schok kan veroorzaken wanneer de VG camera aan grote krachten wordt blootgesteld, biedt Olympus alle gebruikers van deze camera een gratis controle en eventuele reparatie aan.

Gebruikers van de VG wordt geadviseerd om zo spoedig in contact op te nemen met de klantenservice van Olympus om een afspraak voor controle te maken.

ib olympus

Geen risico op blijvend letsel De mogelijke elektrische schok kan optreden wanneer de camera aan grote krachten wordt blootgesteld en de gebruiker vervolgens de zoomhendel of ontspanner gebruikt.

De elektrische schok kan niet leiden tot blijvend letsel.

je ne peux plus ouvrir et télécharger mes photos avec IB olympus

Het kan echter een verdoofd en vervelend gevoel geven in de vingertoppen. Sinds mei is dit defect opgetreden bij 3 van de ca. Olympus heeft de bevoegde autoriteiten op de hoogte gesteld.

  TÉLÉCHARGER PIN READER 3.12 GRATUIT

Medewerkers van de Olympus klantenservice kunnen u precies vertellen hoe u de camera voor controle en eventuele reparatie kunt aanbieden. U kunt ook schriftelijk contact opnemen door een e-mail te sturen naar camera.

Vermeld in dat geval duidelijk het serienummer van uw camera.

Klantenservice – Olympus

U vindt dit nummer op de onderzijde van de camera. Onze welgemeende excuses voor dit ongemak. Uw olympuus is onze grootste prioriteit en we stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. The software-update versie 1.

je ne peux plus ouvrir et télécharger mes photos avec IB – Microsoft Community

Schakel Javascript in om de dealerlocator te gebruiken. Voor een veilig en betrouwbaar gebruik raden we je aan om over te stappen op een van de volgende browsers: Olympus Reparatie Service Mocht u problemen hebben met uw product, dan bieden wij u een snelle en betrouwbare ondersteuning.

Garantievoorschriften Europese Service Garantie en 3 jaar verlengde garantie Lees verder. Contact Wij helpen u graag Lees verder. Dealer Locator Vind een Olympusdealer bij u in de buurt Lees verder. Productzoeker Vind de camera en objectief die bij u past Lees verder.

Laatste nieuws Al het nieuws Klantenservice Kies hieronder een service-onderwerp. Druk deze pagina af.